FAQFAQ  SøgSøg  IndeksIndeks  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  CalendarCalendar  

Share | 
 

 Setting

Go down 
ForfatterBesked
DangerZone
Admin
avatar

Posts : 20

IndlægEmne: Setting   Tirs apr 22, 2014 2:28 am

SETTING
Du er nok spændt på hvad siden handler om, hvis du da ikke allerede er klar over det.
Din karakter vil arbejde for spion-firmaet ISIS, som har hovedsæde i New York City. Virksomheden styres med hård hånd af "Mother", hvis fulde navn er Joan Lyon. Hun er ikke særlig vellidt af sin lille stab, men hun er i stand til at sætte de forholdsvis næsvise medarbejder på plads og holde butikken kørende. Hvordan det er muligt, har den økonomi-ansvarlige dog svært ved at forklare.

ISIS har lidt storhedsvanvid, og de anser sig selv som værende det bedste spionfirma i branchen (i hvert fald i USA), men deres rivaler ODIN viser gang på gang, at ISIS ikke altid er helt med på noderne. ISIS hyres primært af privatejede virksomheder, til at sørge for sikkerhed, eskort, transport af værdigenstande og penge, eller meget andet. De tager imod de jobs de kan få, og har ofte mange spioner ude som dobbeltagenter.

Som spiller på denne side vil du være en del af ISIS og du vil kunne tage det job du ønsker. Du har ret til at oprette præcis den type karakter du ønsker: om det er spion/agent, medarbejder, våbenmager, økonom eller lignende. Alle karakterer vil kunne blive sendt på missioner, hvor de skal vise deres værd. Jeres karakterer kan komme ud for lidt af hvert, og det eneste mål de har, er at gennemføre missionen bedst muligt. 
Vi lover, at hvis du opretter en økonomi-ansvarlig karakter, så skal du ikke bare sidde og lave kedeligt papirarbejde -- du kommer også ud på misisonerne; du står ikke i ISIS's mainframe og agentdatabase, så du har større chancer for at blive sendt på undercovermissioner - WOO! Så er du klar til at blive sendt ind i et sted af fare? En fare-zone? 

I'M GONNA TAKE YOU RIGHT INTO THE DANGER ZONE!!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://updowntown.danskforum.net
 
Setting
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
UpDowntown :: Information ::  -
Gå til: